OLAVI RAASSINASTA UUSI PUHEENJOHTAJA

Liisa Hautamäki 17.8.2018

Raassinat kokoontuivat Lahteen lauantaina 4.8.2018 pitämään sukukokousta 65 osallistujan voimin. Päivän tilaisuus alkoi Minna Raassinan laulu- ja pianoesityksellä ”Elämän vuodenajat”. Vuosikokous valitsi seuralle uuden puheenjohtajan, sillä Tarja Raassina luopui oltuaan tehtävässä neljä kautta. Kiitokset Tarjalle vuosien työstä! Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Olavi Raassina Runnilta (Iisalmi). Hallitukseen valittiin Matti Raassina Lieksasta, Tarja Raassina Helsingistä, Helka Tiainen Joensuusta, Milma Saario Heinolasta, Reetta Karjalainen Joensuusta, Raija Saarijärvi Karkkilasta, Seppo Hokkanen Heinolasta ja Liisa Hautamäki Vantaalta. Järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi varapuheenjohtajaksi Matti Raassinan ja sihteeriksi Liisa Hautamäen. Hän jatkaa myös jäsenrekisterin hoitajana ja taloudenhoitajana. Sukurekisterin ja kotisivujen päivityksestä vastaa Reetta Karjalainen.

Hallituksen jäsenistä Mauri Lehikoinen halusi jättää paikkansa. Hän on seuran kunniajäsen ja ollut toiminnassa sen perustamisesta lähtien pientä taukoa lukuunottamatta. Hän on ollut sihteeri, jäsenrekisterin hoitaja, taloudenhoitaja, vastannut sukuselvityksen jatkamisesta ja tällä jälkimmäisellä jaksolla ollut myös varapuheenjohtajana. Mauri on toimittanut sukukirjan toisen painoksen ja sukuseuran lehteä usean vuoden ajan, viime vuodet myös taittanut Raassinoita- lehden. Kiitokset hänelle ansiokkaasta toiminnasta. Toivottavasti voimme tarvittaessa kääntyä edelleen hänen puoleensa!

Sukukokouksen ohjelma jatkui vuosikokouksen ja lounaan jälkeen sukujuhlalla. Lahteen oli saapunut myös Brasiliassa syntyneitä Nousiaisen (H-sukuhaara) sukuun kuulivia osallistujia. He ovat asuneet puolitoista vuotta Suomessa ja halusivat tutustua sukuunsa laajemmin. Sukujuhlassa esiintyi myös Päivi Hallikainen ja Esa Sirkiä-duo sekä Anneli Seppälä kertoen karjalaisista Lahdessa.

Kiitokset kaikille mukana olleille – oli mukava tavata sukua eri puolilta Suomea ja maailmaa!

Lisää sukukokouksesta tulevassa lehdessä kuvien kera.

Raassina Sukuseura Ry 2012 | Rekisteriseloste