Pääsiäistervehdys

Olavi Raassina 5.4.2020

Hyvät sukulaiset!

Pääsiäinen lähestyy. Elämme hyvin poikkeuksellista hiljaista viikkoa. Taitaa olla ensimmäinen kerta historiassamme, kun yleisesti kehoitetaan – pysykää kotona, siis olemme kirjaimellisesti hiljaisessa viikossa. Siitä huolimatta valmistaudumme viettämään pääsiäistä, kristikunnan suurinta juhlaa – jolloin Kristus kuolemalla kuoleman voitti! Voimme myös pyydellä, että hän auttaisi meitä voittamaan tämän pandemian.

Kesän sukujuhlien valmistelut ovat olleet jo pitkälle suunniteltu. Nyt niidenkin osalta on tullut tummia pilviä ja sukujuhlien toteutuminen on vielä epävarmaa. Sukuseuran hallitus seuraa tilanteen kehitystä ja viranomaisten tekemiä päätöksiä ja suosituksia. Olemme myös keskustelleet mahdollisuudesta siirtää juhlakokous vuodelle 2021. Pääsiäisen jälkeen sukuseuran hallitus neuvottelee ja tiedottaa asiasta toukokuussa ilmestyvässä sukutiedotteessa, sukuseuran sivuilla ja sosiaalisissa medioissa.

Pitäkää itsestänne huolta, voimme vielä nauttia ulkoilusta ja muista harrastuksista neljän seinän sisällä. Sosiaaliset mediat mahdollistavat pitämään yhteyttä läheisiin, sukulaisiin ja ystäviin, vaikka pääsiäisenajan vierailut ja matkat jäävätkin tekemättä. Netin, tv:n ja radion kautta voimme myös osallistua pääsiäisen ajan kirkollisiin tapahtumiin, sitä halutessamme. Kaikesta huolimatta siunattua, hyvää ja rauhallista pääsiäisen aikaa kaikille sukulaisille!

Olavi Raassina

Sukuseuran hal.puh.joht.

Raassina Sukuseura Ry 2012 | Rekisteriseloste